Lázeňské pobyty

Lázeňské pobyty nabízí odbornou léčbu pod dohledem lázeňského lékaře a profesionální lázeňskou rehabilitaci. V průběhu lázeňského pobytu o Vás pečuje zdravotnický personál 24 hod. Nedílnou součástí lázeňských pobytů je rovněž racionální stravování pod dohledem nutričního terapeuta.

U lázeňských pobytů s předem stanovenými léčebnými procedurami je jejich složení orientační a může být upraveno na základě zdravotního stavu klienta po konzultaci s lázeňským lékařem.

Nabízíme lázeňské pobyty zaměřené na léčbu nemocí: dýchacích cest, pohybového aparátu, oběhové, metabolické (cukrovka), trávicího ústrojí, neurologické a onkologické v remisi.

Pro lepší léčebný efekt doporučujeme lázeňské pobyty min. na 14 dní.

CENOVÝ HIT

Nabídka je platná pro všechny pobyty.

  • 14 dnů za cenu 13 dnů
  • 21 dnů za cenu 19 dnů
  • 28 dnů za cenu 25 dnů

Týden pro zdraví

Týden pro zdraví - VILA VALAŠKA LuhačoviceUbytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3 220 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, volný vstup do relax centra.

Týdenní lázeňský pobyt s individuálním léčebným programem. Pečujte o své zdraví ve VILE VALAŠKA a zažijte uzdravující sílu lázní Luhačovice.

od 18 550 Kč / 7 nocí / os.


Nadechněte se

Nadechněte seUbytování na 7 nocí, plná penze,  kredit 4 410 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, volný vstup do relax centra.

Lázeňský léčebný pobyt zaměřený na regeneraci dýchacích cest. Vyzkoušejte blahodárné účinky přírodního léčivého pramene Vincentka.

od 19 740 Kč / 7 nocí / os.


KOMPLEXNÍ KÚRA

Komplexní kúraUbytování na 7 nocí, plná penze,  kredit 5 600 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, volný vstup do relax centra.

Lázeňský pobyt pro celkovou regeneraci organismu, zaměřený na lázeňskou léčbu nemocí onkologických v remisi, oběhových, trávicího ústrojí, metabolických a dýchacích cest.

od 20 930 Kč / 7 nocí / os.