O nás

Kulturní památka hotel VILA VALAŠKA byla postavena roku 1907 podle projektu významného architekta Dušana Jurkoviče a řadí se mezi nejvýznamnější stavby lázeňského města Luhačovice.

V hotelu VILA VALAŠKA  nabízíme stylové ubytování, skvělou gastronomii, výjimečnou balneoterapii a salonek pro 15 osob. Celková kapacita hotelu je 17 lůžek.

Hotel VILA VALAŠKA je přímo propojený s Lázeňským hotelem VILA ANTOANETA, kde se nachází recepce pro oba hotely. V lázních Luhačovice také nabízíme ubytování a odbornou lázeňskou léčbu v Lázeňských hotelech MIRAMARE.

Hotely v lázních Luhačovice patří do skupiny lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA.

Certifikáty kvality

ISO 9001-2000ISO 9001

Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice získaly certifikát jakosti ISO 9001. Zařadily se tak mezi lázeňská zařízení v České republice, která získala tento certifikát kvality služeb. Kontrolní audit dodržování pravidel se opakuje každý rok.

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČRCertifikát Hotelstars

Hotel Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA Luhačovice je oficiálně certifikovány v kategorii hotel **** .

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČR dle hodnotících kritérií Hotelstars Union jsou jednotné i pro hotely a další ubytovací zařízení v Rakousku, Německu, Maďarsku, Nizozemí, Švédsku a Švýcarsku.

Garantováno lázeňským lékařem ROYAL SPAGarance lázeňského lékaře ROYAL SPA

V našich hotelech v lázních Luhačovice Vám garantujeme odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékařů a zdravotnického personálu 24 hodin denně.

Lázeňská léčba je založena na využívání přírodních léčivých zdrojů, profesionální rehabilitaci a dlouhodobé zkušenosti v oboru lázeňství a balneologie.

Spolupracujeme:

SVAZ LÉČEBNÝCH LÁZNÍ ČRSvaz léčebných lázní České republiky

Lázeňské hotely MIRAMARE, VILA ANTOANETA a Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA Luhačovice jsou členem Svazu léčebných lázní ČR.

KUDY Z NUDYKudy z nudy

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se mimo jiné můžete dozvědět o připravovaných akcích nebo si naplánovat výlet do Luhačovic.

CZECH TOURISMCzechTourism

Již několik let úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KORUNKA LuhačoviceKorunka pomáhá

Naše společnost je dlouholetým partnerem občanského sdružení Korunka Luhačovice, které podporuje handicapované, nemocné a znevýhodněné děti ve Zlínském kraji.